PUM62, vintage Zweeds design in Amsterdam

PUM62 is ontstaan vanuit onze gezamenlijke passie voor mooie midcentury-interieur spullen uit Zweden.

P.U.M staat voor : Per Uno Magnus Rydin, en dat is mijn man. Hij is in Zweden geboren in het jaar 1962. Toevallig zijn dat ook de grote kenmerken, die onze vintage meubelen en accessoires hebben: Met liefde gemaakt en met smaak ontworpen in Zweden rond de jaren 60.

Mijn naam is Tanja Castel, geboren in Zeeland in 1963. Ooit naar Amsterdam verhuisd voor een baan in de Mode. Ik heb een mode styling achtergrond .De laatste 15 jaar van mijn carrière werkte ik voor HEMA als concept-designer van de meisjes kleding. Vormgeving en mooie dingen hebben altijd mijn interesse gehad en dankzij mijn werk voor HEMA heb ik een groot commercieel inzicht ontwikkeld. Daar heb ik veel aan gehad in de kledingbranche en nu gaat dit ons hopelijk ook helpen op het gebied van onze prachtige winkel in Zweeds Midcentury Design.

Wij verzamelen alle spullen in Zweden en vervoeren het zelf naar Nederland, Hier verkopen we deze juweeltjes via de website en alles is ook te zien in onze showroom op de Wisselwerking 22 te Amsterdam.

Hiervoor kunt ten allen tijde een afspraak maken.

Bel 0612523743, of mail tanja.castel@upcmail.nl